Yianni wordt gemaakt van de beste druiven van
Ktima in Naoussa, complexe aroma’s van rood fruit liggen op een achtergrond van koffie, cacao, broodkorst en vanille van eikenrijping.
In de mond is het zacht, met discrete tannines, uitgebalanceerde zuurgraad en een aanhoudende nasmaak versterkt met elegante aardse tonen.
ldeal voor vleesgerechten.
Strogele kleur, intense aroma’s van citrusvruchten met een karakteristiek perzikachtig karakter.Volledige mond met een verfrissende zuren, die in balans is aan het einde van de vettigheid van de alcohol, terwijl de veroudering in eiken vaten, voegt de zoete en lange afdronk. Past goed bij varkensvlees, garnalen en kip.
Rode wijn of superieure kwaliteit van geselecteerde druiven van het ras Agiorgitiko. Het is gemaakt met de traditionele “rode” methode en gerijpt in Franse, eiken vaten.
Het heeft een diepere kleur, rijk aroma en een fluweelachtige smaak die lang meegaat.
Gecontroleerde gisting en rijping in Franse eiken barriques
gedurende 12 maanden geven de wijn een diepe granaat kleur, fruitige
aroma’s van aardbei en framboos, zoete aroma’s van kweepeerpasta en gedroogde vijgen en kruidige aroma’s van kaneel, kruidnagel en witte peper.
In de mond is het zacht en rond met een uitgebalanceerde zuurgraad, zijdeachtige tannines, zoete kruidige smaken en een lange, gladde afdronk.
Heldere groene gele kleur. Rijke en frisse fruitige aroma’s die doen denken aan banaan, groene appel en peer. Charmant uitgebalanceerd lichaam gecombineerd met de aangename zuurgraad en een fruitige afdronk. Gaat goed samen met kleurrijke salades, zeevruchten, risotto en traditionele Griekse taarten.
Een fruitige wijn met aroma’s en smaken van vers fruit: appels, bananen, peren, ananas en citroen bloesems. Aangename en evenwichtige wijn met een lichte body, verfrissende zuurgraad en fruitige afdronk. Aanbevolen bij zachte gele kazen, zeevruchten en visgerechten
Helder goud en helder van kleur, delicaat boeket, aroma van citrusvruchten. Gemiddelde zuurgraad, lange en aangename afdronk. Een prima aanvulling op mediterrane gerechten, zeevruchten, vis, wit vlees.